Qui som

El Col.lectiu de Fisioterapeutes de Sabadell és un centre amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la Fisioteràpia. El nostre objectiu és tractar amb les màximes garanties tots aquells dèficits de salut que poden millorar a partir de la reeducació funcional, i molt especialment a través de la teràpia manual.

La nostra consulta està integrada per tres fisioterapeutes amb una àmplia trajectoria, i que durant anys hem desenvolupat la nostra activitat laboral a l’Hospital de Sabadell i a diferents centres de Fisioteràpia de la ciutat. Actualment realitzem també activitat docent a nivell universitari i en cursos de postgrau, cursos de formació continuada i publicacions dirigides a fisioterapeutes titulats.

La nostra prioritat és donar una atenció personalitzada i de qualitat. Per aquest motiu, duem a terme tractaments individualitzats i adaptats a les necessitats específiques de cada pacient.

En aquest sentit, el constant reciclatge de coneixements i l’aprenentatge i aplicació de noves tècniques, són per nosaltres un recurs indispensable en la nostra pràctica professional.

Professionals